Közélet

2013.06.13. 10:56

Felpofozta az ápolónőt a türelmetlen beteg

Hamarosan bíróság elé áll az a férfi, aki még februárban felpofozott egy ápolónőt Kecskeméten. Az ügyészség most emelt vádat az ingerült beteg ellen.

Zs. D.

Vádat emelt a Kecskeméti Járási Ügyészség az ellen a 32 éves férfi ellen, aki még februárban felpofozott egy ápolónőt egy kecskeméti orvosi rendelőben - tájékoztatta szerkesztőségünket Schmidt Gábor, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője. Mint arról annak idején beszámoltunk: a férfi a kecskeméti orvosi rendelő előtt a rendelést megkezdő és a rendelő ajtaját kinyitó, ápolónőként dolgozó nőt hangosan szidalmazni kezdte és kifogásolta a munkáját. Miután az ápolónő a hangoskodó férfit behívta az orvosi rendelőbe, a vádlott agresszív hangnemben, hangosan tovább folytatta a szidalmazást. Az ápolónő megkérte a férfit, hogy a váróban várja meg az aznap rendelő orvost, ekkor azonban az őrjöngő férfi a nőt pofon vágta, majd megkísérelte lefejelni, de a nő a fejelés elől el tudott hajolni.

– A sértett a bántalmazás következtében külsérelmi nyommal nem járó, könnyű sérülést szenvedett, amely miatt kérte a vádlott felelősségre vonását – közölte az ügyészségi szóvivő.
Az előzetes letartóztatásban lévő férfit a Kecskeméti Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettén túl könnyű testi sértés vétségével is vádolja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!