Kék hírek, bulvár

2012.10.11. 07:19

Teljes útzár: tehénszállító borult az árokba - fotók

Egy teheneket szállító teherautó borult árokba az 55-ös főúton, Baja közelében, szerda éjfél körül. Több állat elpusztult.

Zs. D.

Csávoly felől haladt a teherautó, amikor a járművezető - elmondása alapján - egy világos színű személyautó áttért a sávjába. Hogy elkerülje az ütközést, félrerántotta a kormányt és az útszéli árokba borult. A borulás következtében a 18 tehén közül 3 a helyszínen elpusztult, a többit pedig a
tűzoltók szabadították ki az oldalára borult járműből. Állatorvost is hívtak a helyszínre, hogy az életben maradt állatokat megvizsgálja.

A sofőr nem sérült meg, de az anyagi kár az első becslések alapján meghaladja a 10 millió forintot.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Az 55-ös főút érintett szakaszát a műszaki mentés idejére lezárták
[/caption]

A műszaki mentés várhatóan a délelőtti órákig is eltarthat. Az 55-ös főút érintett szakaszát a műszaki mentés idejére - várhatóan reggel 8 órától - teljes egészében lezárják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!