Kék hírek, bulvár

2010.04.22. 10:11

Szexéhes páros rabolt el egy prostit

Egy húszéves kecskeméti kéjhölgyet vittek el kocsijukkal és tartottak fogva napokig. Meg is verte a két férfi a nőt, hogy kielégítse szexuális kívánságaikat.

baon.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett elkövetése miatt nyomozást rendelt el egy 20 éves kecskeméti nő feljelentése alapján egy 25 éves nagykőrösi férfi és ezidáig ismeretlen társa ellen – tudta meg a Baon.hu Mihályné Bornemisza Eleonórától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

A két férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 3-4 nappal ezelőtt magukkal hurcolták a nőt „munkahelyéről”, Kecskemét külterületén, a 44-es számú főút reptér utáni szakaszáról, ahol prostituáltként dolgozott. Akarata ellenére ültették kocsijukba, majd egy kecskeméti lakásban tartották fogva. Többször bántalmazták, hogy rávegyék arra: ingyen nyújtsa számukra szexuális szolgáltatásait.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!