Kék hírek, bulvár

2011.10.03. 15:53

Meglepő sztorival állt elő a darabolós gyilkos

Kevésen múlt, hogy fordulat történjen a kerekegyházi darabolós gyilkosság nyomozásában. A 45 esztendős B. Sándor, aki megfojtotta Kerekegyházán az élettársát, váratlanul azzal állt elő az egyik kihallgatásánál, hogy tettestársa segített volna az áldozat eltüntetésében.

N. N. M.

A férfi újabb vallomását követően persze azonnal megjelentek Kerekegyházán a gyilkossági nyomozók. Majd bűnpártolás gyanúja miatt vették őrizetbe a B. Sándor által megnevezett 55 éves férfit. Akiről azt mondta a gyilkos, hogy részt vett a belső szervek kivételében. Majd közösen ásták volna el a feldarabolt holttestet egy erdőben.

Mint korábban megírtuk: K. Istvánné Rózsát szeptember 11-én fojtotta meg B. Sándor, aki nekikezdett a nő feldarabolásához. Másnap reggel feladta magát a rendőröknek, majd két nap múlva előzetes letartóztatásba került. Máig nem adott azonban magyarázatot arra, hogy miért vette ki a nő belső szerveit és miért kezdte meg a feldarabolását.  

Az általa megnevezett férfinek azonban óriási szerencséje volt. Rövid időn belül egyértelműen kiderült ugyanis, hogy semmi köze a bűncselekményhez. Ezért szabadlábra helyezték a rendőrök. Vélhetően bosszúból nevezte meg őt egyébként a nyomozóknak a gyilkos, aki úgy tudta, hogy intim viszony volt korábban az élettársa és a férfi között. A valótlan vallomás következménye amúgy az lehet, hogy a gyilkosság gyanúsítottjával szemben a továbbiakban még hamis vád miatt is eljárnak majd a rendőrök. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] B. Sándort bilincsben vitték el a gyilkosság helyszínéről
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!