Kék hírek, bulvár

2011.02.01. 08:10

Óvakodjon a trükkösöktől! – Így is túljárhatnak az eszén

Az M5-ös pihenőhelyén egy bolgár sofőrt vertek át és fosztottak ki tegnap éjjel trükkös tolvajok.

baon.hu

A kiskunfélegyházi rendőrök keresik azokat a trükkös tolvajokat, akik tegnap éjjel az M5-ös autópálya bal pályatest 121. kilométerszelvényénél lévő pihenőhelyen csaptak le. Egy bolgár állampolgárt tévesztettek meg, majd kocsijából kilopták kézitáskáját, melyben személyes iratai, 3 mobiltelefonja és készpénze volt. Az okozott kár 324 ezer forint. 

Mihályné Bornemisza Eleonórától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy hajnali 3 óra után, a petőfiszállási pihenőnél történt az eset. A bolgár férfi egy dzsipben ült, amikor valaki kopogtatott az ablakán, hogy szálljon ki. Amikor ezt megtette, az éjjeli látogató a kocsija alá mutatott, miközben folyamatosan magyarázott, a bolgár nem ismerte fel, milyen nyelven. A trükkös arra akarta rávenni, hogy hajoljon le, nézzen be a dzsip alá, a férfinak viszont nem igazán fűlt a foga a dologhoz. Egy idő után visszaszállt a kocsijába, és még látta az okvetetlenkedőt is beszállni egy sötét járműbe. Már késő volt, mikor rádöbbent, hogy a férfinak társa is lehetett, aki kilopta táskáját, miközben a másik magyarázott.

A szóvivő mindenkit óvatosságra int. Különböző trükkökkel próbálkoznak az autópályákon, ilyenkor mindenképp legyünk bizalmatlanok, és ne szálljunk ki a kocsiból.

baon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!