Kék hírek, bulvár

2012.05.21. 07:57

A pusztán találtak rá a meggyilkolt nő holttestére

Címkék#Kiskunhalas

Az elsődleges adatok szerint idegenkezűség okozta annak az 56 éves kiskunhalasi nőnek a halálát, akinek holttestét vasárnap hajnalban találták meg Rekettye pusztán.

Zs. D.

Egy 56 éves kiskunhalasi nő holttestére bukkantak vasárnap hajnalban a város külterületén, Rekettye pusztán. A rendőrség hétfőn reggel szűkszavú tájékoztatást adott az esetről a Baonnak. Mint azt Mihályné Bornemisza Eleonórától, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk: vasárnap hajnalban negyed hatkor egy mezőőr tett bejelentést a rendőrségen.

A kiérkező helyszínelők idegenkezűségre utaló nyomokat találtak a holttesten.
Hivatalosan meg nem erősített információink szerint a holttest egy út mellett hevert, távolabb az asszony Rekettye pusztai házától. Az elhunyt nő - úgy tudjuk - egy közeli vendéglátóhelyen dolgozott.
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének alapos gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!