Labdarúgás

6 órája

A Tiszakécskei LC a forduló után is élen maradna

Az NB III Dél-Keleti csoportjában már a 12. fordulót rendezik vasárnap, melyben a Tiszakécske a Vasas tartalékcsapatát fogadja. Fiatal, de annál jobb erőkből álló riválist fogad a Tiszakécskei LC, melynek visszajátszói komoly minőséget képviselhetnek adott esetben.

Nyitray András

A Tiszakécskei LC hosszú idő után a legutóbbi forduló végén tudott az élre kerülni, kihasználva a Gyula vereségét. A TLC egy fordulatos találkozón, jól hajrázva nyert 3–2-re Szolnokon. A Vasas II. a Dabassal játszott 1–1-es döntetlent, mely után negyedik, és hátránya csak öt pont az éllovassal szemben. A Tiszakécske nem számíthat könnyű 90 percre. A tiszakécskeiek játékosa, Grünvald Attila kifejezetten jó erőkből álló riválisra számít, de a Tiszakécske célja a három pont megszerzése ezúttal is: 

Tiszakécskei LC, labdarúgás
A Tiszakécskei LC élen akar maradni
Fotó: Szentirmay Tamás

– Nehéz mérkőzés elé nézünk vasárnap, mert a Vasas II. fizikálisan erős és jó állapotban lévő csapat, melynek önbizalmat adhat az is, jól szerepel a bajnokságban. Sok gólt  rúgnak, veszélyesek a támadóik, illetve fiókcsapat lévén azt sem tudhatjuk, mennyi visszajátszóval érkeznek majd. Nekünk a célunk egyértelműen a győzelem, mivel szeretnénk a tabella élén maradni azok után, hogy hosszú idő után oda kerültünk az előző forduló végén. Nem is szeretnénk ezt kiengedni a kezünkből. Bízom benne, hogy sok szurkoló előtt, élvezetes meccsen tudjuk otthon tartani a három pontot – mondta Grünvald Attila. 

A Tiszakécskei LC–Vasas II. mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában