Labdarúgás

2024.09.17. 18:00

A Szentmárton a Hartát fogadja a vármegyei kupában

Bár a vármegyei kupa 3. fordulójának a sorsolása is elkészült már, egy mérkőzés még hátravan a 2. körből, a Szentmárton SE-Harta SE találkozó.

Vincze Miklós

A Bács-Kiskun vármegyei kupa 3. körének a párosítása már a múlt hét óta ismert, egyetlen bizonytalan pont van a szeptember 25-én esedékes játéknap tekintetében, hogy melyik csapat lesz akkor az Anda Kalocsa FC ellenfele, a vármegyei harmadosztály Nyugati csoportjában szereplő és remeklő Szalkszentmárton, vagy a vármegyei első osztályú, az idén ősszel – noha a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában kiestek a Duna-partiak – kupaspecialistává avanzsált, első osztályú Harta SE.

Bács-Kiskun, vármegyei kupa, labdarúgás,
A Szalkszentmárton csapata bajnoki mérkőzés előtt.
Fotó: Kovács László

A Szentmárton az első fordulóban egy igazi csoportrangadót vívott a Dunapataj vendégeként, 1-0-ás győzelmet tudtak aratni a tavalyi ezüstérmes otthonában. A Hartának a vármegyei kupa első fordulójában - a többi vármegyei első osztályú csapathoz hasonlóan - még nem kellett pályára lépnie, a vármegye egyesek csak a második körben csatlakoztak be - a Harta estében: csatlakoznak be - a küzdelmekbe.

A mérkőzést szerdán pótolják, Szalkszentmártonban, 16 órakor kezdődik a találkozó. 

 



 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában