Futsal

2024.09.17. 14:16

A Frogs történelmi pontot gyűjtött be

Az NB II-es futsal bajnokság is elrajtolt hétfőn, mely történelmi esemény volt az NNC Frogs Lajosmizsei Futsal Club életében, hiszen az újonc együttes először indult ebben az osztályban. A Békák ponttal térhettek haza Dunakesziről, ami akár több is lehetett volna a Frogs számára.

Nyitray András

Nem kezdett megilletődötten a Frogs, mely a kezdeti tapogatózás után már a 12. percben előnybe került Galambos Ádám találatának hála, 0–1. Még fel ocsúdott a hazai gárda, máris kettővel vezettek a lajosmizseiek, Faragó Bence duplázta meg a vendég előnyt, 0–2. Mivel a félidőig újabb találat nem született, nyugodtan mehetett rövid pihenőre a vendég együttes.

Frogs, futsal, Lajosmizse,
Faragó Bence szerezte a Frogs második gólját
Fotó: Bús Csaba

A második félidőben a Dunakeszi nagy elánnal harcolt az egyenlítésért, ám úgy tűnt, stabil lábakon áll a Frogs. Egy percen belül aztán kétszer is betalált a hazai csapat, a 30. percben Jászberényi Péter, majd Kiss Patrik volt eredményes, 2–2. A gólok után kicsit túlpörgött Jászberényi, akit kiállítottak, Szabó Szabolcs pedig azonnal újabb góllal szerzett vezetést a vendégeknek, 2–3. Nem tudta végül megtartani az előnyt a Frogs, négy perccel a lefújás előtt Sóvári Benedek alakította ki a 3–3-as végeredményt.

A Frogs első hazai meccsére készül

Az NNC Frogs Lajosmizsei FC első pontját azonnal megszerezte így a bajnokságban. Legközelebb hétfőn 20 órás kezdéssel a Gyöngyös látogat majd a Polyák Imre Sportcsarnokba, az idény első hazai mérkőzésére, melyet nagyon várnak már a játékosok és a szurkolók is.  

VS Dunakeszi – NNC Frogs 3–3 (0–2) 

Dunakeszi. V: Karsai (Blum, Vass-Vámosi) 

Dunakeszi: Kenéz – Vén, Benedek, Torda, Atik. Csere: Imsies, Koltai, Makk, Jászberényi, Kiss P., Sóvári, Balázs. Vezetőedző: Makk Levente 

Frogs: Peltzer M. – Kovács J., Márki, Jónás D., Galambos. Csere: Treiber Sz., Faragó, Jónás M., Csurka, Szabó Sz. 

Gól: Jászberényi (30.), Kiss P. (31.), Sóvári (36.) ill. Galambos (12.), Faragó (14.), Szabó Sz. (31.) 

Kiállítva: Jászberényi (31.) 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában