Labdarúgás

2024.08.29. 11:38

Változás történt a Jánoshalma kispadján

Menesztették Jánoshalmáról Paksi Péter vezetőedzőt. Az egyesület vezetése úgy döntött, hogy a volt tréner pótlását házon belül oldja meg.

Vincze Miklós

Bár a 2024/25-ös idényt a Jánoshalma – az augusztus 4-ei Magyar Kupa forduló formájában – még Paksi Péterrel a kispadján kezdte meg – a Kunbaját győzte le magabiztosan azon a találkozón a JSE –, már nem Paksi Péter irányítja a csapatot Jánoshalmán, miután a vezetőség augusztus derekán menesztette a vezetőedzőt. Paksi Péter tavaly nyáron érkezett a vármegyei első osztályban szereplő Jánoshalmához, a csapattal a bajnokságban bronz, a vármegyei kupában pedig ezüstérmet szerzett.

A jánoshalmai Szabó Szilárd (13-assal) a Kunbaja elleni rangadón
Fotó: Pulai Zsóka

Edzőt ugyanakkor nem keresnek Jánoshalmán, a felnőtt csapatot a bajnokság őszi idényében a Szabó Szilárd-Sarok Attila-idősebb Lengyel Péter trió fogja irányítani. Szabó Szilárd, aki immáron nyolc éve a Jánoshalma játékosa, játékos-edzői funkcióban irányítja majd az edzéseket és a meccseken a csapatot, Sarok Attila, aki pedig technikai vezetőként szolgálja hosszú évek óta a klubot, a mérkőzéseken a kispadról igyekszik megkönnyíteni Szabó Szilárd dolgát. Id. Lengyel Péter kapusedzőként vesz részt a szakmai munkában. A helyzet megoldását megkönnyítette, hogy Szabó Szilárd már korábban elkezdett nem csak az edzői pálya felé kacsintgatni, hanem az első, alapszintű tanfolyamot már el is végezte, a jánoshalmi klub ugyanakkor arról biztosította a játékost, hogy támogatja abban, hogy magasabb szintű képesítéseket is megszerezhessen.



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában