Labdarúgás

2024.07.17. 15:20

Magabiztos győzelmet aratott a Tiszakécskei LC

Lejátszotta újabb felkészülési mérkőzését a Tiszakécskei LC NB III-as labdarúgó csapata. Ezúttal az Újpest FC II gárdája volt az ellenfél, akik az előző bajnokságban a harmadosztályban a hetedik helyet szerezték meg.

Szentirmay Tamás

A találkozót szerda délelőtt, rekkenő hőségben játszották. A Tiszakécskei LC jól kezdett és az első félidőben három gólt is rúgott, amire a fővárosiak csak eggyel tudtak válaszolni. A második játékrészben a csere játékosok is lehetőséget kaptak. Kellett is, mert a nagy meleg sok erőt kivett mindkét csapatból. Ebben a félidőben már csak egy gól esett, de azt is a tiszakécskeiek szerezték. Így megérdemelt győzelmet arattak.

Tiszakécskei LC, Balogh Pál vezetőedző, Szabó László videóelemző, és Pintér Csaba asszisztens edző
A képen balról Balogh Pál vezetőedző, Szabó László videóelemző, és Pintér Csaba asszisztens edző.
Fotó: Szentirmay Tamás

– Nagyon jó mérkőzést sikerült játszanunk, az eddigiekhez képest sokat léptünk előre, és itt főleg a támadó játékra gondolok. Azért a nagy meleg nagyban befolyásolta a mérkőzésnek a ritmusát és az iramát főleg a találkozó végén. Az első félidő kimondottan jól nézett ki, tetszetősen jól játszottunk. Embert próbáló volt a nagy meleg, de azzal is sikerült megbirkóznunk. Magabiztos győzelmet arattunk és ez mindenképpen biztató a jövőre nézve –nyilatkozta a találkozó után Balogh Pál vezetőedző.

Újpest FC II–Tiszakécskei LC 1–4 (1–3)

Tiszakécske: Szmola – Géringer, Tóth B., Grünwald, Balázs B., Pintér, Szekér, Boldizsár M., Sipos, Takács T. Cserék: Prokop, Baráth, Burtika, Marsa, Vajda, Klemenc, Lehoczky B., Antal G., Zámbó.

Gólszerző: Szekér, Sipos, Takács, Marsa.

Akik esetleg figyelemmel kísérték a Tiszakécskei LC felkészülési mérkőzéseit, azok az összeállításokból láthatták, hogy Csáki Róbert egyiken sem szerepelt. Ennek az az oka, hogy a védő, még az edzőtábor elején rásérült a korábbi sérülésére, így egy jó ideig még biztosan nem tud majd a TLC rendelkezésére állni.

Az utolsó felkészülési mérkőzését vasárnap délelőtt Szegeden játssza a Tiszakécskei LC. Az ellenfele pedig nem lesz más, mint a másodosztályú Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A találkozó 11 órakor kezdődik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában