Röplabda

2023.11.27. 15:11

Győzelemmel tért haza Pécsről a Röpke

A PTE-PEAC vendége volt a HÉP-Kecskeméti RC Röpke a női röplabda NB II. Keleti csoportjában. Győzelmi céllal utaztak a kecskeméti hölgyek Baranyába, a cél – annak köszönhetően, hogy végig jól és koncentráltan küzdött a hírös városi hölgykoszorú – reálisnak bizonyult.

Vincze Miklós

Fotó: Röpke

Az alapszakasz első köre az előző körben zárult le a női röplabda NB III. Keleti csoportjában, a mögöttünk álló hétvégén már mindegyik csapat, így a kecskeméti HÉP-KRC Röpke is olyan gárdával találkozott, akivel összecsapott már az idén. A kecskeméti hölgyek mindössze egy vereséget szedtek össze az első körben, a tabella 3. helyén állva várták a pécsi összecsapást. Erki Milán csapata haza környezetben, az őszi első fordulóban 3-2 arányban legyőzte a pécsieket. Ezúttal is a győzelem megszerzése volt a cél. Az első szettet simán hozták a hírös városiak, a második, jóval szorosabb játszámban egyenlített a Pécs. A harmadikban ismét Erki Milán csapata bizonyult jobbnak, hogy aztán egy maratoni negyedik szettben eldöntse a maga javára a mérkőzést.

– Nehéz meccs volt, egy játékvezetőnek kellett levezényelni egy eléggé kiélezett mérkőzést, a lehetőségekhez mérten ez jól sikerült – értékelt Erki Milán. – Ami a játékunkat illeti, az idei egyik legjobb teljesítménnyel rukkoltunk elő, kevés hibával, jó mezőnymunkával és megfelelő koncentráltsággal küzdöttünk végig, megérdemelték a lányok a mai három pontot.

PTE-PEAC–HÉP-Kecskeméti RC Röpke 1–3 (13, -23, 19, 27)

Pécs, játékvezető: Ónodi Szilvia.

PTE-PEAC: Hoffmann K., Cacoc, Hoffmann H., Molnár, Orning, Hegyi. Liberó: Szabó R., Oletics. Csere: Balogh B., Kaufmann, Kaiser, Szvath. Vezetőedző: Horváth Alexandra.

HÉP-KRC Röpke: Kökény, Pintér, Lehoczki, Kiss L., Fauekas, Csányi. Liberó: Szűcs, Szabó Cs. Cser: Horváth J., Szarka. Vezetőedző: Erki Milán. Másodedző: Farkas Péter.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában