Kézilabda

2023.04.28. 13:26

Bajnokaspiránst fogad a KNKSE

A női NB I./B 26. fordulójában nagyon nehéz mérkőzés vár a Kecskeméti NKSE-re, mely szombaton a bajnokaspiráns Kozármislenyt fogadja.

Nyitray András

Archív-felvétel

Fotó: Bús Csaba

A baranyai alakulat mérlege meggyőző, 24 összecsapásából 17-et megnyert, 4 alkalommal végzett döntetlenre és csupán 3 alkalommal maradt alul aktuális ellenfelével szemben. A Kozármisleny nemezise ebben a versenyévben alighanem a bajnoki álmokat dédelgető Vasas, hiszen a fővárosiak oda-vissza le tudták győzni a KNKSE aktuális ellenfelét, mely csak az Egertől kapott ki ezt leszámítva. 

A Kozármisleny a 11. fordulóban, decemberben fogadta a kecskeméti lányokat, nem fért kétség a hazaiak győzelméhez (40-18), és alighanem ezúttal is vendég siker születik. A hírös városi szurkolók számára a Kozármisleny keretének több tagja is ismerős lehet, hiszen korábban kecskeméti mezben lőtte a gólokat (vagy védte a kaput) Pusztai Petra, Polics Tímea, Lengyel Leonetta, vagy az ősszel még a KNKSE-ben kézilabdázó Szatmári Melinda.

– Pontosan tudjuk, milyen képességű csapat látogat hozzánk szombaton, és tisztában vagyunk az erőviszonyokkal. Tisztességesen felkészültünk aktuális ellenfelünkből, nem feltartott kézzel fogadjuk a kozármislenyi gárdát. Szeretnénk szorosabb meccset játszani, mint ősszel; nem akarunk csalódást okozni szurkolóinknak – mondta Mátrai Péter, a KNKSE trénere. 

Kecskeméti NKSE – Kozármisleny Kézilabda Akadémia Kft.

Női kézilabda NB I/B, 26. forduló

2023. április 29. szombat, 17:00

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Vezeti: Ihász, Szántó

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában