diáksport

2019.01.24. 09:16

Kecskeméti iskola a legeredményesebb

Húsz pedagógust és tizenhat iskolát jutalmazott a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) szerdán a diákolimpia 2017/2018-as idényének eredményességi díjátadóján.

MTI

A MDSZ ötödik alkalommal jutalmazta ünnepélyes keretek között azokat az iskolákat és testnevelő tanárokat, akik a diákolimpia legutóbbi tanévének országos döntőiben kimagasló eredményeket értek el diákjaikkal.

A diáksport szövetség díjazta azokat az általános és középiskolákat is, melyek a legtöbbet tették az egészséges életmód népszerűsítéséért, továbbá jutalmat kaptak a legjobb rendezők, rendezvények.

A 2017/2018-as tanév legeredményesebb általános iskolája a Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola, középiskolája pedig a Váci SZC Boronkay György Műszaki Szakgimnázium és Gimnázium lett. A kis iskolák, avagy a kétszáznál kevesebb diákot oktató intézmények rangsorában a hajdúböszörményi Zeleméry László Általános Iskola végzett az élen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában