Bács-Kiskun

2 órája

Tisztújító választások az iparkamarában

Kedden a gazdasági kamarákról szóló 1999. évi CXXI. törvény, valamint a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Alapszabálya szerint a kamaránál tisztújító küldöttgyűlést tartottak.

Barta Zsolt

A szeptemberben zajló tagozati üléseken történt jelölések alapján a küldöttgyűlés az alábbi tisztségviselőket választotta meg a 2024-2028 közötti időszakra. Az eddigi elnököt, Gaál Józsefet és a korábbi alelnököket a küldöttgyűlés újra választotta. 

választás, iparkamara, küldöttgyűlés
A kamarai küldöttgyűlés tagjai szavaznak az elnökség tagjaira
Fotó: Barta Zsolt

Az általános alelnök Kurdi Viktor, az ipari alelnök Sziráki Szilárd, a kereskedelmi alelnök Slonszki Attila, a kézműipari alelnök Tasi László, míg az oktatási és képzési alelnök dr. Renner Tamás maradt.                 

Elnökségi tagok: Ballus Tivadar Gábor, Bíró Attila,  Dr. Gyovai Viola, Herczeg Antal, Kaldenekker Sándor, dr. Kovács András , Tercsi Miklós, Végh Tamás, Petőné Fazekas Irén, Halmosi Zoltán, Héjja János, Hodován László, Tormási Attila, Barcziné Kissebestyén Ilona, Kotán Katalin  és Kovács László Zoltán.        

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában