Bulvár-celeb

3 órája

Gáspár Bea elmondta, miért tiltották ki Győzike apjának házából

Gáspáréknál akkora a harag, hogy sosem oldódik meg.

MW

Gáspár Bea

Forrás: Metropol

„A férjem nem egy könnyű eset, a családja pedig még nehezebb. Konkrétan olyan puttonnyal járkál, ami igen nehéz, és én ebbe az ügybe nem tudok konkrétan annyira belemászni – azért, mert nekem is van egy családom, és én inkább őket preferálom. Nagyon sokáig szerettem volna, hogy a Győző családjával jó viszonyom legyen, hogy normalizálódjon a helyzet, de mivel ez nem fog tudni kialakulni soha az életben, én ezt elengedtem” – mondta Gáspár Bea Lékai-Kiss Ramónának.

Gáspár Bea arról is beszélt, hogy az ő családja nem volt olyan tehetős, mint Gáspárék, és ezt éreztették is vele. Sőt, olyan is volt, hogy megüzenték, hogy ne tegye be a lábát hozzájuk.

Gáspár Bea és Győzike visszatér a képernyőre

Idén áprilisban Gáspár Győző bejelentette, hogy 14 év után újra elindítják a népszerű Győzike show-t a TV2-n. "A lényeg az, hogy vagyunk, voltunk, és leszünk. Győző van, volt, lesz. Egyet akarunk: szórakozzanak, másnap pedig beszéljenek rólunk az utcán, az étteremben, az iskolában, az óvodában. Egy óvónő 20 évvel ezelőtt leállított az utcán, amit soha nem felejtek el. Azt gondolom, hogy az egész műsor egy új koncepción fog majd működni, mert már megöregedtünk"  - árulta el a showman.

Felesége, Gáspár Bea úgy gondolja, hogy bár ők az egyik legmegosztóbb hazai sztárok, rengeteg olyan dolgot értek már el az életben, ami példaértékű lehet. Annak idején rengetegen megállították őket az ország különböző pontjain, közös fotót kértek tőlük, valamint a műsor kulisszatitkaira is kíváncsiak voltak az emberek - írja az Origo.

Mi vagyunk a magyar média kérdőjelei, akikről soha senki nem tudta eldönteni, hogy igaz vagy nem igaz. Az biztos, hogy ugyanolyan viccesek leszünk, mint eddig. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!