Rendezvény

2024.09.05. 15:46

Az Év dala előadója is fellép a félegyházi jótékonysági eseményen

A Szeretet összetart címmel a Szervdonor Családokért Alapítvány kezdeményezésére rendeznek jótékonysági eseményt szeptember 7-én, szombaton a Petőfi- és a Béke-téren.

Vajda Piroska

A rendezvényen három civil szervezet javára gyűjtenek adományokat. A félegyháziak segíthetik támogatásukkal a Szervdonor Családokért Alapítványt, a Fidó Bácsi Közhasznú Alapítványt és a Göllesz Viktor Óvoda, Iskola Alapítványát.

Kiskunfélegyháza, László Evelin, programok
László Evelin A Dal 2024 döntőjében
Fotó: Bruzák Noémi 

A jótékonysági rendezvény délelőtt háromnegyed 10-kor Csányi József, polgármester köszöntőjével kezdődik, amit László Evelin, a Dal 2024 győztese, Az Év dala előadójának koncertje követ.  

Az eseményen felszólal Csikós Józsefné, a Szervdonor Családokért Alapítvány alapítój;, dr. Lovas András aneszteziológus és intenzív terápiás orvos; Heczendorfer Attila és Zsíros István vesetransplantáltak;  Keresztesné Csikós Gabriella, a Gölles Viktor Óvoda és Iskola főigazgatója; érintett szülők és gyermekek; Baranyi-Réczicza Tímea a Fidó Bácsi Közhasznú Alapítvány kuratóriumának tagja és Bozsó-Csányi Erika az alapítvány önkéntese. Az előadásokat kerekasztal beszélgetés követi, majd a résztvevők motorosokkal vonulnak ki az Alsótemetőben a szervdonorok tiszteletére állított emlékhelyre. 

Az esemény során a Kiskunfélegyházi Egészségfejlesztési Iroda különböző szűrésekkel, mérésekkel várja az érdeklődőket. Amíg a felnőttek az előadásokat hallgatják a gyerekeknek kézműves foglalkozást tartanak és lesz ugrálóvár is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában