Munkálatok

2024.08.27. 16:00

Forgalmirend-változás a kiskunmajsai vasútállomás környékén

A kiskunmajsai vasútállomás környezetének rehabilitációja részeként a vasútállomás felé haladó útszakasz és annak környezete megújul a Fő utcai csomóponttól a vasútállomásig. A kivitelezési munkálatok idejére, 2024. november 20-ig gyalogosan elsősorban a Fő utca felől közelíthető meg a vasútállomás, a Csontos Károly utca felől csak korlátozottan.

Pozsgai Ákos

Személygépkocsival a vasútállomás a Félegyházi útról az Ördögsziget rendezvényház előtt elhaladva a kiserdőn keresztül a murvás úton érhető el. A Vasút étterem, valamint az idősek bentlakásos otthona személygépkocsival csak a Csontos Károly utca felől közelíthető meg.

forgalmirend-változás, vasútállomás, munkálatok
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Tehergépkocsi forgalom a Félegyházi útról az Ördögsziget rendezvényház útján haladva annak végén az út ívét jobbra követve, majd az első lehetőségnél balra, azt követően ennek a zártkerti útnak a végén ismét balra kanyarodva, a vasúti sínek mellett haladó útról közelíthető meg elsődlegesen a vasútállomás.

A Fő utcai idősek bentlakásos otthona előtti buszmegállók helyettesítik a vasútállomás előtti buszmegállót.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában