Összefoglaló

2024.06.24. 12:00

Egy súlyos baleset érdekelte leginkább olvasóinkat az előző héten

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink az 25. héten.

Baon.hu

Árokba hajtott, és kidöntött egy tizenöt méter magas fát egy teherautó a Jakabszállás és Orgovány közötti úton, a 18-as kilométerszelvény közelében június 20-án.

baleset, hírösszefoglaló, legolvasottabb cikkek
Fának ütközött egy teherautó Jakabszállás és Orgovány között múlt csütörtökön
Fotó: Pozsgai Ákos / archív-felvétel

Arra ért haza egy kecskeméti nő június 17-én, hogy az otthonát valaki kipakolta a távollétében. Elsőként az tűnt fel neki, hogy a hátsó ajtó tárva-nyitva van, majd amikor belépett a házba látta, hogy nyoma veszett a tv-jének, a laptopjának, az egyik bőröndjének és egy töltőkábelnek. 

A zivatarcella múlt szombat este 8 óra körül érte el Jánoshalmát, majd húzódott tovább észak-északkelet irányba Kéleshalom, Kunfehértó, Kiskunhalas, Kiskőrös és Kecel irányába.

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy gépjármű kereskedelemre szakosodott bűnözői csoporttal szemben. Az elkövetők az ÁFA fizetési kötelezettség kijátszása érdekében cseh és magyar honosságú cégeket felhasználva több mint 600 millió forint vagyoni hátrányt okoztak a költségvetésnek.

A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház minden telephelyén (Kecskeméten, Kalocsán és Kiskunfélegyházán is) megváltozott a szakrendelések igénybevételének és időpontfoglalásának rendje. A megyei kórház új sorszámhúzó rendszert vezetett be a szakrendeléseihez kapcsolódóan – tájékoztatott közleményében a vármegyei kórház június 21-én.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában