Katasztrófavédelem

1 órája

Fóliasátorban lévő traktorok, kisgépek égtek Kecskeméten

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Fóliasátorban lévő traktorok, kisgépek égtek csütörtök délelőtt Kecskemét külterületén. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

katasztrófavédelem, tűzoltó, Bács-Kiskun,
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Mintegy harmincöt körbála kapott lángra csütörtök délután a Bácsalmás és Bácsszőlős közötti területen. A területet körbetárcsázták, a maradék bálákat felügyelet mellett elégették a bajai hivatásos, valamint a bácsalmási önkormányzati és önkéntes tűzoltók. Munkájukat erőgép is segítette.

Kigyulladt két épület csütörtökről péntekre virradóra Borota külterületén. Az építményben több jármű is lángra kapott. A bajai hivatásos és a jánoshalmi önkormányzati tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat. A tűzoltók az oltási munkálatok közben egy dissou- és egy oxigénpalackot is kivittek az építményekből. Személyi sérülés nem történt.

Csütörtökön még két esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fák eltávolításához, és két esetben pedig lakásba történő behatoláshoz – írja a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában