Program

2 órája

Garázsvásár lesz hétvégén a kecskeméti Vacsiközben

Kecskeméten szombaton és vasárnap újra kinyílnak a garázsajtók, és a vacsiköziek közzétehetik kincsreiket. A garázsvásár népszerűsége évek óta töretlen, a városrész lakói szívesen kínálják megunt portékáikat és örömmel vásárolnak másoktól.

Sebestyén Hajnalka

A hétéves Szívvel a Vacsiközért Egyesület minden évben számos programot szervez, ezek közül az egyik legkedveltebb a Vacsiközi Garázsvásár, mely e hétvégén, szombaton és vasárnap 9 és 13 óra között zajlik. Sok család csatlakozik hozzá, a tervek szerint 39 helyszínen várják a vásárlókat. A lakók már ezekben a napokban rendezgetik eladásra kínált termékeiket. Általában sok a gyerekjáték, ruha, műszaki cikk, lakberendezési kiegészítők, régiségek. Van, aki már be is rendezte a garázsát.

garázsvásár, program
Kincsekre lelhetünk a kecskeméti garázsvásáron
Fotó: Pulai Sára / illusztráció

Madla Anett, az egyesület elnöke elmondta: szombaton tartják meg az erdőparki pikniket is. A következő nagy eseményük október végén a hagyományos halloweeni séta lesz, a gyerekek nagy örömére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában