Reality show

2 órája

Lóri élvezte a legjobban a kalózbulit

Ketten elmentek, de ketten érkeztek is a thaiföldi paradicsomba. A TV2 A Kísértés reality műsora csütörtök este sem hagyta izgalmak, erotikus pillanatok, titkok és cicaharc nélkül a nézőket. A kecskeméti Lóri mindig is szeretett volna kalóz lenni, ez a vágya végre teljesült.

Sebestyén Hajnalka

Második hete fut A Kísértés, melyben eredetileg hárman is szerepeltek Bács-Kiskun vármegyéből. A csengődi származású Linda már elhagyta a szigetet, miután szakított párjával, Gerivel. A kecskeméti Lóri és Inge jegyespár viszont még bizonyítja szerelmét a párok próbáján. Sőt, Lóri továbbra is hárítja a csábító hölgyek közeledését, ugyanakkor élvezi és szórakoztatja villaélet minden pillanatát.

Kísértés, Lóri, Inge, Kecskemét,
A Kísértés csütörtöki adásában nagy sikere volt a kalóz bulinak, melynek különösen Lóri örült
Fotó: TV2

A Kísértés elbúcsúzott két kísértőtől

A csütörtöki adásban több csavar is volt. Először mindkét villa szavazott, eldöntötte, a másikból mely csábító távozzon. Elsőre a lányok azt szerették volna, ha a fiúk rezidenciájáról Eda repülne haza, de ezt megvétózták a srácok, és helyette Nicoleta hagyta el a társaságot. A lányoktól a fiúk szavazata szerint Zotya ment volna, de Dorina megvédte és Alexet tette lapátra. 

Újabb csavar kavarta fel a kedélyeket

Mindez azért történhetett meg, mert a döntés után Kasza Tibi műsorvezető engedélyt adott egy-egy lehetséges cserére. Eda, aki Dusánhoz áll közelebb, a három fiú – Lóri, Noel és Ati – döntése alapján maradhatott. Dusán nem akart ebbe beleszólni, mert Brigi félreértené. Zotya pedig azért erősítheti továbbra is a kísértők táborát, mert Dorina szeretné tudni, hova is fut ki ez az egész köztük lévő kapcsolat. 

Váratlan vendégek érkeztek

A szomorú búcsú után rögtön buliba csapott át a hangulat. A fiúk kalóz-, a lányok matrózbulit tarthattak, a megfelelő kellékekkel. A kecskeméti Lóri rendkívül élvezte a helyzetet, elmondta, mindig is szeretett volna kalóz lenni. A buliban számos alkalommal beleállt a kalózkirály szerepébe, láthatóan nagyon élvezte. A csábító lányoknak azonban továbbra is ellenáll. Még az újdonsült „műbabának”, a hatalmas keblű óriási műszempillás Natalinak is nemet intett, aki váratlanul toppant be a buliba, szirénnek öltözve.

Lombardo színre lép

A lány villa matróz bulija sem maradt meglepetés vendég nélkül, érkezett Lombardo. Azonnal felkavarta a kedélyeket. A sármos pasit Dorina kicsit hűvösen fogadta, korábbi ismeretségük alapján. Már szerepeltek együtt egy másik műsorban. Brigi szemei azonban felcsillantak, Lombardot már egy ideje követte a TikTokon, tetszett neki. Máté féltékeny is lett, bár Brigi még mindig adja a szendét, és nem érintkezik egyik fiúval sem az ölelésen túl. Máté egyértelműen alamuszinak titulálta Lombardot. 

Noel szerelmi háromszöge

A csütörtöki adásban kisebb szerepet kapott Noel szerelmi háromszöge, Natival és Tinával. Ezúttal Nati inkább az új lányra, Natalira fújt, egyértelműen nem tetszését fejezte ki, felfújt műbabának nevezte. Amikor Noel behívta szobájába Natalit, még egy kémet is utánuk küldött. Ráadásul Noel és Tina között elcsattant az első csók.

Lóri őrzi a titkot

Noel és Tina között szikrázik a levegő, bár még nem történt köztük semmi. Noel számon tartja eredeti párját, Dorinát, közben ott van neki Nati a villában, akivel már le is feküdt. Közben azonban Tina is izgatja a fantáziáját. Lóri egy kis csavart vitt a történetbe, és a csendes folyóson arra biztatta a fiatalokat, csókolják már meg egymást. Megtörtént. Mindez azonban titok marad, melynek Lóri nagyon örült, hiszen ő az egyedüli, aki mindezt tudja rajtuk kívül.

A tábortűz leleplezi a villában történteket

Most néhány nap szünet következik. A hétfői adás előzetese szerint újra tábortűzhöz járulnak a párok, ahol megtudhatják egymásról, mit csináltak az elmúlt napokban. Lesz sírás bőségesen. A következő rész hétfőn 21.30-tól látható a TV2-n.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!