Tűzeset

2024.07.07. 16:59

Több ponton kigyulladt az aljnövényzet Harkakötöny és Kiskunmajsa között – frissítve

Több település tűzoltóit riasztották a lángokhoz vasárnap délután.

Baon.hu

Frissítve (18.54):

Befejezték az utómunkálatokat a tűzoltók Harkakötöny és Kiskunmajsa között. A kiskunmajsai és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat követően a kisteleki, a ruzsai és a kiskunfélegyházi hivatásos, a kiskunmajsai önkéntes tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett. Az egyik tűzgócon öt hektárt, míg a másik oldalon négy hektárt érintettek a lángok, amelyek lakóházakat, telephelyeket nem értek el – közölte a katasztrófavédelem.

aljnövényzet tűz
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Korábban írtuk:

Egy elhaladó nehéz vasúti szerelvény szikrázása miatt kapott lángra több ponton az aljnövényzet a Harkakötöny és Kiskunmajsa közötti vasúti vonal melletti szakaszon. A kiskunmajsai és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók Harkakötöny és a tajói településrész között kezdték meg a munkálatokat. A kisteleki, a ruzsai, a kiskunfélegyházi hivatásos, a kiskunmajsai önkéntes tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre indult – közölte a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában