Tragédia

2024.07.08. 20:57

Mentők, tűzoltók és rendőrök érkeztek Halason az egyik Kossuth utcai társasházhoz – videóval

Ajtónyitáshoz hívták segítségül a mentők a halasi hivatásos tűzoltókat, hétfőn késő délután az egyik Kossuth utcai társasházhoz. Az egyik emeleti lakásban élő idős asszonyt nem tudták elérni a rokonai, ezért volt szükség a beavatkozásra. Információink szerint későn érkezett a segítség, az asszony már órák óta halott volt.

Pozsgai Ákos

A tűzoltók tolólétrával, az erkélyen keresztül jutottak be az emeleti lakásba, ahol befeszítették az erkélyajtót és belülről kinyitották a mentőknek az előszoba ajtót. Információink szerint a nénit a rokonai próbálták elérni, de nem tudták, úgy tudjuk, hogy a kiszállított ebédjét sem vitte be a lépcsőházból a lakásba.

tragédia, mentő, tűzoltó, rendőrség, halál
Későn érkezett a segítség, az asszony már órák óta halott volt
Fotó: Pozsgai Ákos

A mentők az idős asszonyt megtalálták a lakásban, azonban nem adott életjelet. Úgy tudjuk, hogy csak a halál beálltát tudták megállapítani, információink szerint órákkal korábban elhunyt. A lépcsőházhoz rendőrök is érkeztek fél hét tájban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában