Lángok

2024.06.07. 13:47

Kiskunhalason, a Huszár utcába riasztották a tűzoltókat – galériával, videóval

Pénteken délután egy óra körül Kiskunhalason, a Huszár utcába riasztották a tűzoltókat, a mentőket és a rendőröket, ahol egy családi házban keletkezett tűz.

Pozsgai Ákos

Helyszíni információink szerint a teraszon egy melléképületnél csaptak fel a lángok. A tűz átterjedt a tetőszerkezetre és az épületre is.  A szomszédok hívták a tűzoltókat, elmondásuk szerint az utcát beborító hatalmas füstre lettek figyelmesek, valamint a házban jajveszékelő asszonyra, aki egy kisgyerekkel menekült ki az épületből. 

tűz, tűzeset, Kiskuhalas
A Huszár utcában csaptak fel a lángok
Fotó: Pozsgai Ákos

A kiskunhalasi tűzoltók két gépjárműfecskendővel és egy vízszállítóval érkeztek a helyszínre és azonnal megkezdték a beavatkozást. 

Információink szerint, a lángokat rövid idő alatt sikerült a tűzoltóknak elfojtaniuk. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat. A munkálatok közben kihoztak az épületből egy gázpalackot, amelyet nem ért el a tűz – közölte a katasztrófavédelem.

Jelenleg az épület szellőztetés és az utómunkálatok vannak folyamatban. 

Úgy tudjuk, hogy az édesanyát és kisfiát, a helyszínen ellátták, szerencsére a nagyobb ijedtségen kívül nem esett bajuk. Helyszíni információink szerint az édesanya egy lavórral hordta a vizet a tűzre mielőtt a tűzoltók a helyszínre érkeztek volna.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában