Baleset

2024.06.12. 15:51

Betegszállító karambolozott frontálisan Harkakötöny és Kiskunmajsa között – galériával, videóval frissítve

A beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt.

Pozsgai Ákos

Frissítve (16:24):

Helyszíni információink szerint Harkakötöny és Kiskunmajsa között egy kanyarban történt a baleset, egy tompai betegszállító cég mikrobusza ütközött fontálisan egy személyautóval. A helyszínre több mentőautó és két mentőhelikopter, valamint a kiskunhalasi és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók érkeztek. Információink szerint a betegszállító autóban egy beteg utazott, ő könnyebb sérüléseket szenvedett, míg a betegszállító cég sofőrje súlyosan megsérült, őt a tűzoltók vágták ki a roncsból és adták át a mentőknek. 

frontális karambol, baleset, mentőhelikopter
Frontális karambol történt Harkakötöny és Kiskunmajsa között
Fotó: Pozsgai Ákos

A személyautóban is ketten utaztak, mindketten súlyosan megsérültek. Információink szerint egy súlyos, életveszélyes sérültet mentőhelikopterrel szállítottak a szegedi klinikára. Jelenleg is teljes útzár mellett tart a helyszínelés, a rendőrök a környező földesutakra terelik a forgalmat.

Korábban írtuk:

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi a Harkakötöny és Kiskunmajsa közötti út 39-es kilométerszelvényénél szerda délután. A kiskunmajsai hivatásos és önkéntes, valamint a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok járművei és két mentőhelikopter érkezett a helyszínre. A tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki egy utast az egyik kocsiból. A hatósági beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt – írja a katasztrófavédelem.

baleset, frontális karambol, mentőhelikopter
Fotó: Pozsgai Ákos

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában