Baleset

2023.07.15. 10:08

Letarolta a solti templom kerítését is az ittas ámokfutó – galériával

A solti templom falától néhány méterre állt meg az az autó, ami péntek éjszaka előbb egy másik személyautóval ütközött a Kossuth utcán, majd átszakított a templomkert kerítését. A balesetben ketten súlyosan megsérültek.

Pozsgai Ákos

A balesethez a solti hivatásos tűzoltókat riasztották és a mentők is a helyszínre érkeztek

Fotó: Pozsgai Ákos

A baleset péntek éjjel történt a Kossuth Lajos utcán, amikor egy a városközpont felé tartó Volkswagen áttért a szemközti sávba, ahol nekicsapódott egy Opel személyautónak. Az ütközés erejétől a Volkswagen bal első kereke kitört, ezért irányíthatatlanná vált és mintegy ötven méterrel arrébb, a járdára felhajtva, a templomkert kerítését két helyen is letarolva alig néhány méterre állt meg a templom falától.

A balesethez a solti hivatásos tűzoltókat riasztották és a mentők is a helyszínre érkeztek. Információink szerint a balesetben két személy súlyosan megsérült, őket a helyszíni ellátást követően a mentők kórházba szállították. A tűzoltók mindkét járművet áramtalanították, úgy tudjuk, hogy a Volkswagen vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja, ezért őt a rendőrök vér és vizeletvételre előállították.

A helyszínelés ideje alatt félpályás útzár volt, rendőrök és polgárőrök irányították a forgalmat. A baleset pontos körülményeit a Kalocsai Rendőrkapitányság vizsgálja. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában