Bulvár

2024.06.07. 17:20

Natúrkozmetikum: a kecskeméti influenszer bőre elképesztő átalakuláson ment keresztül

Bukovicsné Békefi Daisy, kecskeméti kötődésű influenszer pár képpel illusztrálta, hogy nézett ki az arcbőre a natúrkozmetikumok használata előtt.

Baon.hu

– Nem gondoltam, hogy valaha meg merem majd mutatni ezeket a képeket. Szégyelltem a bőrömet és visszanézni sem túl jó érzés – kezdte Daisy. – Amit láttok, az nem égési sérülés, egyszerűen így néztem ki bármilyen hagyományos kozmetikum használata után és végül el is könyveltem, hogy allergiás vagyok mindenre, nem használok inkább semmit.

natúrkozmetikum, bőrápolás, Daisy
Daisy a natúrkozmetikumokra esküszik
Forrás: Bukovicsné Békefi Daisy Instagram-oldala

Az influenszer elmondása szerint a natúrkozmetikumok használata után kiderült, hogy csak a mesterséges vegyianyagokat nem tolerálja a bőre. Annak pedig, aki hasonló problémával küzd, pár tanáccsal is segít megoldani a kellemetlen problémát:

  • Először is hagyd el a hagyományos, nagy eséllyel irritáló anyagokat tartalmazó kozmetikumokat és válts natúr termékekre.
  • Részesítsd előnyben a nyugtató, gyulladáscsökkentő hatóanyagokat!
  • Rosacea és bőrpír ellen a saját kozmetikumaim közül szívből ajánlom az ibolya szérumot, hiszen olasz szalmagyopárt is tartalmaz, ami igazi nyugtató hatóanyag a pirosodásra hajlamos és érzékeny bőr számára. Segít csökkenteni a bőrpírt és tompítja az apró látható ereket. Csökkenti a vérerek kitágulását, gyulladáscsökkentő, illetve enyhíti a bőrirritációt, ezért rosaceás bőrre is ajánlott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!