Kecskemét

2018.01.05. 13:49

Hangszerbemutató is lesz a mese előtt

Gyermekprogramok szempontjából jól indul a január az ifjúsági otthonban. Szombaton fél 10-kor kezdődik Hóemberes január címmel a Bóbita zenés családi játszóház újabb műsora, ahol Roszikné Laczi Ildikó zene­terapeuta mondókákkal, dalos játékokkal, ritmushangszerekkel, fejlesztő-mozgásos játékokkal szórakoztatja a kicsiket.

Sebestyén Hajnalka

Január 10-én 10 és 14 órakor Meséről – zenére gyermek-hangversenysorozat keretében Prokofjev Péter és a farkas című meséjét láthatja a kis közönség. A mese előtt a zenekarban szereplő különleges fúvós és ütős hangszerekkel ismerkedhetnek meg a gyerekek, a végén pedig farsangi meglepetéssel készül a zenekar. Január 13-án 16 órakor tartják meg az Újévköszöntő kakaódélutánt.

A ZsebSzínházi program alkalmából a gyerekek A császár új ruhája című zenés mesejátékot láthatják.

A kismamák figyelmébe ajánlják a Babaváró kedd esték sorozatot. Először január 9-én 17 órakor várják a várandósokat és párjaikat az ingyenes előadásra. Néma Attiláné Ella szülésfelkészítő, dúla a pozitív szülésélmény egyszerű titkairól mesél.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában