Közélet

2013.01.10. 07:44

Több mint fél éve orvost keresnek Kunszálláson

Tavaly nyáron mondott fel Kunszállás háziorvosa, de azóta sem találtak senkit a helyére. Lesz-e Magyarországon orvoshiány?

Vajda Piroska

Több mint fél éve felmondási idejét teljesíti a Kunszállás háziorvosa, aki tavaly nyáron adta be felmondását a helyi képviselő-testületnek. Azóta nem sikerült új orvost találni helyére – tájékoztatta lapunkat Kovács Imre polgármester.

Elmondta, korára való tekintettel elfogadták dr. Értekes Tibor felmondását, csupán annyit kértek tőle, hogy a hathónapos felmondási idő helyett nyolc hónapig továbbra is lássa el a falubeli betegeket. A polgármester hangsúlyozta, a hazai orvoshiányt mi sem bizonyítja jobban, hogy az elmúlt hónapok alatt a kedvező feltételek ellenére sem sikerült új háziorvost a községbe csábítaniuk.

<!-- Több mint fél éve orvost keresnek Kunszálláson Tavaly nyáron mondott fel Kunszállás háziorvosa, de azóta sem találtak senkit a helyére. Lesz-e Magyarországon orvoshiány? Vajda Piroska -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!