Kék hírek, bulvár

2016.08.14. 08:23

Vascsővel verték a fiút

Címkék#Kecskemét

Megszólalt az egyik fiatal, aki verekedésbe keveredett Kecskemét belvárosában szombaton éjszaka.

baon.hu

Egy fiatalember kórházba került a szombat éjszakai verekedés után. Az egyik fiatalember a baon.hu facebook oldalán keresett meg minket és írta le a csetepatét.

„Sajnos valóban igaz a támadásos pletyka” – írta a sértett a levélben. „Négyen mentünk volna születésnapot ünnepelni, de az Árpád körútról csak a Petőfi Sándor utcáig jutottunk el. Fiatal társaság kezdett minket provokálni, szóváltásba keveredünk. Ebből más nem lett, mentünk tovább, az másik társaság egyik tagja pedig telefonált.
A Petőfi Sándor utca közepéig értünk el, ők végig jöttek utánunk, szidalmaztak minket. Ekkor megállt mellettünk egy fehér autó, egy 30 év körüli férfi szállt ki belőle és vascsővel esett nekünk.

Az egyik barátom nagyon sok ütést kapott, egy másik is megsérült. Nagy volt a zűrzavar, gyorsan lezajlott a verés. A barátomat egy másik barátom bevitte a kórházba. Mi ketten pedig sokkos állapotban mentünk haza. A születésnapból természetesen semmi nem lett.

Frissítés: A Kecskeméti Rendőrkapitányság garázdaság megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el az ügyben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!