Katasztrófavédelem

2024.09.16. 12:06

Kidőlt fák és karambol is munkát adott a tűzoltóknak Bács-Kiskunban

Egy tűzeste és hét műszaki mentés miatt sietek a tűzoltók Bács-Kiskunban az elmúlt 24 órában.

Baon.hu

Parkoló autóra esett egy nagy méretű fa ága vasárnap délelőtt Kecskeméten, a Hitel utcában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók kézi erővel a faágat eltávolították a járműről. Személyi sérülés nem történt – derül ki a katasztrófavédelem összefoglalójából.

Fireman,In,Action,With,A,Rolled,Fire,Hose,On,The
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Egy kis méretű díszfa autóra dőlt vasárnap délelőtt Kalocsán, a Hunyadi János utcában. A kalocsai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel a fát eltávolították az autóról. Személyi sérülés nem történt.

Árokba borult egy személygépkocsi vasárnap délután az 5301-es úton, Izsák térségében. A mentők egy embert kórházba szállítottak. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Egy gépkocsi motorterében keletkezett tűz vasárnap este Kiskunmajsán, a Gépállomás utcában. A helyszínen lévők oltani kezdték a tüzet. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett részt átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat egy vízsugárral elvégezték.

Összeütközött két személyautó vasárnap este Kerekegyházán, a Baracsi utca és a Repülő dűlő találkozásánál. A baleset következtében az egyik jármű egy fát is kidöntött. A kerekegyházi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, a forgalmi akadályt megszüntették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők három embert szállítottak kórházba.

Vasárnap még három esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fák eltávolításához.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában