Kék hírek, bulvár

2013.06.12. 15:33

Masszázs helyett kifosztotta a kerekes székes nőt

Masszázst ígért, de kifosztotta idős és magatehetetlen áldozatát egy nő Kunszentmiklóson.

Zs. D.

Vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek a rendőrség O. Ágnes ügyét, aki még május végén fosztott ki egy idős, kerekes székes asszonyt Kunszentmiklóson. Mint arról beszámoltunk: Az 52 éves budapesti nő azzal az ürüggyel csöngetett be a 86 esztendős kunszentmiklósi asszonyhoz, hogy őt a helyi orvos küldte masszírozni. Miután bejutott a néni házába, a kerekes szék belső zsebéből hirtelen mozdulattal kirántotta a kiszolgáltatott idős asszony pénztárcáját, benne 56 ezer forinttal, majd menekülni akart. A meglopott asszony kerekes székével üldözőbe vette, közben pedig hangosan kiabált, így az elkövetőt a járókelők feltartóztatták, a kiérkező járőrök pedig elfogták.

– Az ellopott pénztárcát egy közeli árokban megtalálták, a sértett kára megtérült. Az eljárás során a nő őrizetbe, majd előzetes letartóztatásba került. A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldi meg az ügyészségnek – közölte szerdán a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!