Kék hírek, bulvár

2013.03.03. 16:23

Autónak ütközött a kanyarban előző motoros - fotók

Címkék#Kecskemét

Információink szerint súlyosan megsérült az a motoros, aki vasárnap délután előzés közben egy autóval ütközött Kecskemét és Hetényegyháza között.

Zs. D.

Egy autó és egy motoros ütközött össze vasárnap délután Hetényegyháza és Kecskemét között. A motoros Hetényegyháza felé tartott, amikor egy bal kanyarban előzni kezdett egy buszt. A 29 éves kecskeméti férfi azonban rosszul mérte fel a távolságot, mert szemből egy autó érkezett. A Ford sofőrje igyekezett elkerülni a frontális ütközést, de az ETZ így is az autó jobb oldalának csapódott, elesett, majd nekicsúszott a szalagkorlátnak.
A kocsiban egy háromtagú család utazott, nem sérült meg egyikük sem, de a hátul ülő nyolc éves kisgyermek nagyon megijedt. A motorost kórházba kellett szállítani, vélhetően súlyos sérüléseket szenvedett. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] A Hetényegyházára vezető utat a helyszínelés idejére teljesen lezárták
[/caption]

Zs. D. A Hetényegyházára vezető utat a helyszínelés idejére teljesen lezárták Autónak ütközött a kanyarban előző motoros -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!