Kék hírek, bulvár

2014.05.12. 10:38

Agyonverte ismerősét a kelebiai férfi - videóval

A Kelebián halálra vert férfihoz maga a tettes hívott orvost, mert feltűnt neki, hogy cimborája napok óta nem mozdul.

baon.hu/Zs. D.

Több napja feküdt holtan a kelebiai Deák Ferenc utcai házban a helyiek által Jánoskaként emlegetett 58 éves férfi, mire vasárnap délután megtalálták a holtestét. A gyilkossággal a ház tulajdonosát, J. Lászlót gyanúsítják a rendőrök. Mint arról tegnap beszámoltunk: vasárnap kora délután rendőrök érkeztek a családi házhoz, majd a nyomozók minden környező házba bekopogtattak és kérdezősködtek. A helyiek már akkor tudni vélték, hogy gyilkosság történt, később a rendőrség közleményéből kiderült, hogy a megyei főkapitányság bűnügyi osztálya halált okozó testi sértés gyanúja miatt nyomoz.

A megyei főkapitányság hétfőn újabb részleteket közölt az ügyről. Közleményükből kiolvasható, az 58 éves férfit szállásadója, a 60 éves J. László verte halálra, a férfi el is ismerte a bántalmazást. Azt, hogy pontosan mikor történt a bűncselekmény, illetve hogy mikor halt meg a férfi, egyelőre a rendőrség sem tudja. Múlt szerda és múlt szombat között a két férfi összeveszett, J. László megverte vendégét, aki ennek következtében vesztette életét.

Úgy tudjuk, hogy az italozó életmódot folytató J. László nemrég fogadta be Jánoskát, aki szintén nem vetette meg az alkoholt. A házigazda egy idő után megelégelte jelenlétét, szerette volna, ha vendége kiköltözik, de ő nem akart menni, ezen veszhettek össze. Hivatalosan meg nem erősített információink szerint egyébként a holtan fekvő férfihoz maga a tettes hívott orvost vasárnap, mert feltűnt neki, hogy cimborája nem mozdul. Az orvos fedezte fel az idegenkezűségre utaló nyomokat. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Olvasóink hívták fel figyelmünket vasárnap arra, hogy a rendőrség lezárta a Deák Ferenc utcát vasárnap. Az adatgyűjtés és a helyszínelés estig tartott.
[/caption]

J. Lászlót a rendőrség halált okozó testi sértéssel gyanúsítja. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán a bántalmazást elismerte, ellene az eljárást őrizetbe vétele mellett az elrendelő szerv folytatja - olvasható a police.hu-n.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!