Közlekedés

2 órája

Aszfaltozás és útlezárások lassítják a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szombaton Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szombatra vonatkozóan.

Roadblock.,Closed,Road,Flooded,With,River,Water.,Flood
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán, Röszke irányába, Lajosmizse és Kecskemét között aszfaltoznak a 63-as és a 72-es kilométer között lezárták a külső és a leálló sávot. A forgalmat a belső sávra, illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelik. A főváros felé vezető oldalon a járműveket sávelhúzással a külső és a leálló sávra irányítják. 
–A 73-as kilométernél fekvő Kecskemét-észak csomópontban a Budapest felé tartó felhajtóágat lezárták. A javasolt kerülőutat táblák jelzik.  

Aszfaltozás kezdődött az M43-as és M5-ös autópálya csomópontjában Szatymaz térségében, ezért nem lehet az M43-as autópályáról az M5-ös autópályára Röszke felé felhajtani. Előbb az M5-ön Budapest felé kell elindulni, majd a 147-es kilométernél a Balástya csomópontban visszafordulva lehet megközelíteni a határ felé vezető oldalt. 

Sebességkorlátozás:

A gemenci vadállomány védelme érdekében az 51-es főúton, Baja és az M9-es autóúti csomópont között, valamint az 51144-es jelű Baja és Szeremle közötti úton 60 kilométer/óra sebességkorlátozást van érvényben. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában