Labdarúgás

3 órája

A Kecskemét II. Tiszaföldváron vív alsóházi derbit

Az NB III. Dél-Keleti csoport 11. fordulójában fontos találkozó vár a Kecskeméti TE tartalékcsapatára, a lila-fehérek ugyanis az ugyancsak alsó régióban tanyázó Tiszaföldvár vendégei lesznek. Az újonc egyre inkább kezd összeállni, így a maximum kell a vendégektől, ha eredményesek akarnak lenni. A Kecskemét II. hátránya csupán egy pont a riválistól.

Nyitray András

A KTE II. egy jobb periódus után az előző körben 2–0-ra kikapott Csepelen, így elszalasztotta annak lehetőségét, hogy kicsit tapadjon a középmezőny aljához, távolodva a kieső helyektől. A következő hetekben ráadásul abból a szempontból sem lesz egyszerű a feladat, hogy visszajátszókkal nem nagyon számolhat a stáb, az NB I-es gárda ugyanis zsinórban négyszer is vasárnap lép pályára. A Kecskemét II. jelenleg a 13. helyen áll, a Tiszaföldvár egy ponttal és hellyel előzi meg. A hazaiak ráadásul utolsó két meccsükön négy pontot szereztek, ami önbizalmat adhat számukra.

Kecskemét II., labdarúgás
A Kecskemét II. eredményes akar lenni idegenben
Fotó: Nyitray András / archív-felvétel

Virágh Ferenc, a kecskemétiek trénere jól ismeri az ellenfelet, hiszen korábban edzette a gárdát.

– Jól ismerem az ellenfelet, azt is tudom, hogy NB III-as szinten kifejezetten jó játékosokat igazoltak nyáron. Kellett idő, amíg összeálltak, de egyre inkább kezd kialakulni az a stílus és játék, amit látni akarnak. A meccs pikantériáját az adja, hogy nagyon közel van a két csapat egymáshoz, aki nyerni tudna, az közelebb kerülne a céljaihoz – mondta a KTE II. edzője.

A mérkőzés vasárnap 13 órakor kezdődik. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában