Labdarúgás

2024.09.09. 06:00

A Jánoshalma kétgólos hátrányból fordított a Vadkert ellen

Az őszi idényben a Jánoshalma még csak egy mérkőzést játszott, azt elveszítette, a Soltvadkert pedig két mérkőzésen szerzett két döntetlennel két pontot, így mind a két fél a három pont begyűjtésére törekedett. Az első játékrész zárultakor úgy tűnt, hogy a vendégek elérhetik a céljukat, miután Huszty Dániel és Huszka Bendegúz góljaival 2-0-ra vezettek. A hazai gárda azonban azonban előbb Papp Dominik és Ribár Levente góljaival egyenlített, Ribár kisvártatva a vezetést is megszerezte a hazaiak számára, az 5-2-es végeredményt végül Erhardt Dominik és Gáspár Adrián állította be.

Vincze Miklós

– Az igaz, hogy az első játékrészben két góllal meglépett a Soltvadkert, ennek ellenére a csapatom nem omlott össze, hiszen két meglehetősen balszerencsés gólt kaptunk – értékelt Sarok Attila, a Jánoshalma technikai vezetője. – Buta hibáinkat használták ki a vendégek, és miután a játékban nem volt benne a kétgólos vendégvezetés, éreztük, hogy a hátrány dacára sem lehet itt ma baj. Nem is lett. A második játékrész elején átálltunk kétcsatáros támadójátékra, és a cserét követően percek alatt sikerült egyenlítenünk. 3–2 után már érezhető volt, hogy lélekben feladta a vendégcsapat, a hajrában még kétszer betaláltunk. Megérdemelt győzelmet arattunk, alig várjuk a jövő hétvégi, SC Hírös-Ép elleni idegenbeli mérkőzést. 

labdarúgás, Soltvadkerti TE Soltút, Jánoshalmi SE
Ribár Milán (zöld mezben) kétszer is betalált a Soltvadkert ellen
Fotó: Pozsgai Ákos

Jánoshalmi SE–Soltvadkerti TE Soltút 5–2 (0–2)

Jánoshalma, vezette: Csire Róbert (Szabó Gábor, Tóth István)

Jánoshalma: Lengyel – Rádai (Romoda 86.), Zsoldos, Busa, Stojanovic (Ribár 58.), Jesic, Gáspár, Nagy R., Szabó Sz. (Suhajda 75.), Papp, Erhardt (Rajsli 80.). Technikai vezető: Sarok Attila. 

Soltvadkert: Eifert – Veszeli, Gráczer, Huszka, Farkas, Nagy A., Áman (Rácz 46.), Májer (Somogyi 65.), Huszty, Léwang (Farkas 80.), Bányai. Technikai vezető: Varga József. 

Gól: Papp az 59., Ribár a 63. a 76., Erhardt a 78., Gáspár a 81. illetve Huszty a 10. Huszka a 25. percben. 

Sárga lap: Nagy R. 42., Jesic 57., Erhardt 74. illetve Gráczer 35., Bányai 42. perc. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában