Futsal

2024.09.17. 07:00

A ScoreGoal sorozatát az MVFC szakította meg

Az SG Kecskemét Futsal ugyan négy győzelem után önbizalommal utazhatott Berettyóújfaluba hétfő este, de erősen tartalékosak voltak a vendégek. Ez végül a pályán ki is jött, az MVFC nem adott esélyt a ScoreGoal számára a pontszerzésre.

Nyitray András

Az MVFC kezdett jobban, Krajcsinak két nagy védést is be kellett mutatnia a ScoreGoal kapujában. A 15. percben a házigazdák egy szögletet követően megszerezték a vezetést Aleksic révén, 1–0. A folytatásban kiegyenlített volt a küzdelem, így maradt a szünetre az egygólos MVFC-vezetés. 

Scoregoal, MVFC, futsal
Hiába küzdött a ScoreGoal
Fotó: Bús Csaba

Nem indult jól a második felvonás kecskeméti szempontból, büntetőhöz jutott a hazai gárda a 25.percben, és gólra is váltották azt, Iszák volt eredményes, 2–0. Igyekeztek szépíteni a kék oroszlánok, ám semmi nem jött össze, míg a másik térfélen a 32. minutumban újra betalált az MVFC, (3–0) mely a hajrában egy üres kapus góllal alakította ki a 4–0-s végeredményt.

Nem koncentrált eléggé a ScoreGoal

– Rangadó volt, a végeredmény viszont nem ezt mutatja, hiszen nagyarányú győzelmet aratott az MVFC. Megvoltak a lehetőségeink, de nagyon rossz volt a koncentrációnk, és a befejezésekre is rányomta ez a bélyegét. Nem lehet rossz szavam a játékosokra, hiszen a rövid rotáció ellenére is mindent megtettek. Valahol törvényszerű, hogy nem voltunk elég pontosak, hiszen mindenkinek többet kellett ma vállalnia az optimálisnál. Gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez – értékelt Marko Gavrilovic, a Kecskemét sportigazgatója. 

A ScoreGoal szeptember 23-án a címvédő Haladást fogadja majd, kezdés 18 óra 30 perckor a Messzi István Sportcsarnokan. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában