Futsal

2 órája

Elvitte a Gyöngyös Mizséről a pontokat

Első NB II.-es mérkőzését játszotta hétfőn este hazai pályán a másodosztályú újonc, a lajosmizsei NNC Frogs Futsal Club. Igaz régi motorost fogadott a mizsei gárda, a Gyöngyös ugyanis tapasztalt, rutinos csapat, és bár három góllal nyertek a vendégek, nem vallott szégyent a Bács-Kiskun vármegyei gárda.

Vincze Miklós

Benke Norbert és Fekete Viktor góljaival a 8. percben már 2–0-ra vezettek a gyöngyösiek, ráadásul a félidő utolsó pillanatában Fekete Viktor még egyszer betalált, így a szünetben az eredményjelzőn az állt, hogy NNC Frogs-ESC-DVK Industry 0–3.

NNC Frogs, futsal, nb II
Szabó Szabolcs (labdával) lőtte az első hazai gólt az NNC Frogs bajnokiján
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A hazai csapat azonban nem omlott össze, sőt. A második játékrészben Szabó Szabolcs korai góljával előbb szépített, majd a 29. percben Dobosi találatával 2–3-ra jött föl a hazai gárda. A hajrá azonban a vendégekén volt, akik végül 5–2 arányban nyerték a mérkőzést.

NNC Frogs Futsa Club–ESC-DKV Industry Kft. 2–5 (0–3)

Lajosmizse, vezette: Kakuk Szabolcs, dr. Tapodi Péter, Aczél Tibor.

NNC Frogs: Peltzer – Kovács J., Márki, Dobosi, Galambos. Csere: Treiber Sz., Faragó, Jónás M., Csurka, Szabó Sz., Jónás D., Mosberger, Kis D., Treibert G.

ESC-DKV Industry Kft.: Giák – Csoszánszki, Gera, Marosi, Bihari. Csere: Matin – Benke, Fekete, Szabó V., Titkó, Hepp, Berkes.

Gól: Szabó Sz. a 22., Dobosi a 29. illetve Benke a 4., Fekete a 8., a 20., Titkó a 29., Gera a 34. percben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában