Labdarúgás

3 órája

A Solt rangadót nyert Lajosmizsén

Két, végig sportszerűen küzdő csapat csatájában a mintaszerűen kontrázó Solt magabiztos győzelmet aratott.

Vincze Miklós

A 4. és a 3. helyen álló csapat találkozott a Lajosmizse-Solt mérkőzésen. A mérkőzés a tabellából kiindulva rangadónak ígérkezett tehát, a mezőnyben látottakat illetően az is lett, viszont az újonc Solt parádés kontrajátékának köszönhetően mégis fölényes vendéggyőzelem lett a meccs vége. Az első vendég gólnál a hazai kapus, Kis Csaba megsérült, helyette bejött csereként a védő Fekete Attila, és akárcsak két héttel ezelőtt, ismét Valkai Tamás állt be a kapuba. Azt követően kapott még négy gólt a Mizse. A vészkapus a négy gólról nem tehetett, Facskó József csapata ugyanis nagy akarással, összefogással játszva szinte százszázalékosan kihasználta a kontratámadásokból kidolgozott helyzeteit a nehéz terepviszonyok ellenére példásan sportszerű mérkőzésen.

labdarúgás,
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Lajosmizsei VLC-Solti FC 0-5 (0-2)

Lajosmizse, vezette: Bosnyák Sándor (Borbényi Bálint, Borbényi Miklós)

Lajosmizse: Kis Cs. (Fekete 38.) - Orlov L., Palotai (Majoros 46.), Halasi, Peres (Bán 61.), Valkai, Orlov Sz., Szűcs, Csicsó, Juhász (Lovászi 75.), Faragó. Vezetőedző: Árva Zsolt.

Solt: Cseresnyés – Kiss P., Szalánczi, Paget, László (Molnár 88.), Szili (Biró 86.), Kuti (Madár 75.), Horváth M. (Bartha 79.), Pribék (Boldizsár 59.), Kis Cs., Nitsch. Vezetőedző: Facskó József.

Gól: Kiss P. a 36., Szili a 42., az 51., László a 77., Boldizsár a 82. percben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában