Labdarúgás

2024.08.17. 13:50

A Honvéd II. ellen folytatják otthon a KTE II. fiataljai

Az NB III. Dél-Keleti csoportjában újabb fordulót rendeznek vasárnap, a 4. körben a Kecskeméti TE II. a Budapest Honvéd-MFA II-t fogadja a Műkertvárosi Sportcentrumban. A Honvéd eddig négy pontot szerzett, a KTE az elsőre hajt.

Nyitray András

A KTE fiataljai egyelőre nincsenek jó passzban, hiszen három vereség után készülnek a találkozóra. Az eredmények mellett a csapat védekezése sem megfelelő, hiszen mindhárom fellépésén négy gólt kapott a „fakó”, mely legutóbb Gyulán maradt alul. Virágh Ferenc tanítványai sokáig szoros meccset vívtak a korán bekapott gól ellenére, de a hajrában aztán a hazaiaknak már minden bejött, tíz perc alatt háromszor is betaláltak, kialakítva a 4–0-os végeredményt. A Honvéd ellen több kell. 

A Honvéd II. ellen készül a "kis" KTE
Fotó: Nyitray András

– Bosszantó, hogy ismét kapott góllal indult a mérkőzés az éremesélyes Gyula otthonában. Ugyanakkor az ezután nyújtott teljesítményt – leszámítva az utolsó tíz percet – mindenképpen dicséret illeti. A 80. percig közelebb álltunk az 1-1-hez, mint a 0-2-höz. A második kapott gól után azonban szétesett a koncentrációnk, a cserékkel sem tudtuk a minőséget tartani. Egyáltalán nem volt benne a meccsben, hogy négyet kapjunk – tekintett vissza Virágh Ferenc, aki hozzátette, a Honvéd ellen is mindent meg fognak tenni azért, hogy megszerezzék első pontjaikat. 

A Honvéd II. valamivel jobban a kezdett, a korábbi KTE játékos, Laczkó Zsolt által irányított gárda négy pontot gyűjtött három kör alatt, így valamivel esélyesebbnek számít. 

A Kecskeméti TE II.–Budapest Honvéd-MFA II. mérkőzést vasárnap 11 órakor rendezik meg a Műkertvárosi Sportcentrumban, ahová a belépés ingyenes a szokásoknak megfelelően. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában