Labdarúgás

2024.08.12. 13:35

A KTE II. Gyulán maradt pont nélkül

A Kecskeméti TE II. vasárnap a Gyulai Termál FC vendége volt. A jól rajtoló hazaiak ellen ugyan a hajráig szoros volt az állás, de az utolsó tíz percben nagyra nőtt nőtt a különbség a KTE II. vesztére.

Nyitray András

A mérkőzés nem indult jól a "kis" KTE számára, Czirok 12 méterről, a jobb összekötő helyéről lőtt a kapuba egy jó passz után (1-0). A Gyula ugyan hazai pályán próbált kezdeményezni, de ezt követően jobbára mezőnyben zajlott a játék, a néhány adódó lehetőségből sem született sokáig újabb gól. A hajrához érve a 79. percben Csicsely zárta aztán le a találkozót, aki 16 méterről lőtte ki hosszút. Bár sokáig volt szervezett a kecskeméti fiatalok játéka, a hajrában már minden összejött a hazaiaknak, előbb Pálfit emelte át Malkócs a 87. percben, majd a végén Trencsula végzett el gyorsan egy szabadrúgást, kialakítva a 4-0-os végeredményt.

labdarúgás, KTE II. mérkőzés, nb3
A KTE II. harmadik meccsét vesztette el
Fotó: Nyitray András / archív-felvétel

– Bosszantó, hogy ismét kapott góllal indult a mérkőzés az éremesélyes Gyula otthonában. Ugyanakkor az ezután nyújtott teljesítményt – leszámítva az utolsó tíz percet – mindenképpen dicséret illeti. A 80. percig közelebb álltunk az 1-1-hez, mint a 0-2-höz. A második kapott gól után azonban szétesett a koncentrációnk, a cserékkel sem tudtuk a minőséget tartani. Egyáltalán nem volt benne a meccsben, hogy négyet kapjunk – értékelt Virágh Ferenc.

Gyulai Termál FC – Kecskeméti TE II. 4–0 (1–0)

Gyula. V: Virág (Aczél, Juhász)

Gyula: Kertész – Sztankó (Vörös 46.-), Szabó P., Wéber, Zabari – Trescsula, Czirok (Szilágyi 81.) – Geiger (Szabó Zs. 66.), Zelenyánszki, Varga T. (Malkócs 46.) – Ilyés (Csicsely 76.). Vezetőedző: Ekker Attila

KTE II.: Pálfi – Harmati, Polyák (Horváth A. 80.), Szamosi – Goretich, Murár (Czenky 79.), Kovács P., Vattay (Puskás 71.), Kotula (Nagy B. 82.) – Kovács K. (Jászai-Deák 71.), Artner. Vezetőedző: Virágh Ferenc

Gól: Czirok (12.), Csicsely (78.), Malkócs (87.), Trescsula (93.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában