Labdarúgás

2024.07.25. 09:00

A Tiszakécske keretében a rajt előtt történtek változások

A Tiszakécskei LC NB III.-as rajtra készülő együttese újabb, keretet érintő változásokról számolt be hivatalos honlapján. Az NB II.-től búcsúzó együttes egy-egy tagja marad, illetve távozik a kiesés után.

Nyitray András

Szekér Ádám már az elmúlt bajnoki szezonban is alapembere volt az NB II.-es gárdánknak, most pedig hosszabbított, hogy segítsen is oda visszakerülni a csapatnak. Szekér Ádám 2022 júniusában igazolt Tiszakécskére a Szombathelyi Haladástól, ahol saját nevelésű játékosnak számított, azóta 55 tétmérkőzésen viselte a TLC mezét. 

Archív-felvétel
Fotó: Szentirmay Tamás

További hír viszont, hogy Zamostny Balázs távozik a Tiszakécskétől, a játékos már alá is írt az NB II.-es BVSC-nél. A rutinos, 32 esztendős támadó két idényt töltött a Tisza-parti klubnál, ahol 73 tétmérkőzésen lépett pályára, ­ezeken összesen 20 gólt szerzett összesen. Zamostny korábban több klubban is megfordult már, az élvonalban az Újpest játékosa volt, Tiszakécskére már Nyíregyházáról érkezett. 

A Tiszakécskei LC vasárnap kezdi meg szereplését az NB III. Délkeleti csoportjában, ahol az újonc Tiszaföldvár vendége lesz a csapat 17 óra 30 perces kezdéssel. A mérkőzést a Molnár Lajos Sporttelepen rendezik meg Kunszentmártonban végül. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában