Baon podcast

2024.05.02. 11:30

Tizenhárom sportszervezettel kötött megállapodást a Neumann János Egyetem – podcast

A Hír FM kecskeméti adásában a Neumann János Egyetem tizenhárom kecskeméti sportszervezettel nemrégen kötött együttműködési megállapodása volt a téma. Az adásban megszólalt dr. habil Fülöp Tamás, a kecskeméti egyetem rektora, Jánosi István, sportért felelős tanácsnok és Járdi Ádám, a kecskeméti egyetem sportközpontjának a vezetője is.

Vincze Miklós

A kecskeméti Neumann János Egyetem (NJE) nemrégiben együttműködési megállapodást írt alá tizenhárom kecskeméti sportszervezettel. Dr. habil Fülöp Tamás, a kecskeméti egyetem rektora elmondta, hogy a térségben a közelmúltban már több megállapodást is aláírtak, ám arra, hogy egyszerre ennyi sportszervezettel kössenek megállapodást, még nem volt példa az egyetem életében. A rektor beszámolt az egyetemnek a sport terén a közelmúltban elért, a korábbi időszakhoz képest példátlan eredményeiről, és elmondta, hogy az új együttműködés óriási potenciált jelent mind az egyetem, mind a sportszervezetek számára.

A kecskeméti Neumann János Egyetem
A kecskeméti Neumann János Egyetem
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A megállapodás előnyeiről Jánosi István, sportért felelős tanácsnok is nyilatkozott, de Járdi Ádám, a kecskeméti Neumann János Egyetem sportközpontjának a vezetője is kifejtette a véleményét arról, hogy mi vezetett a megállapodás aláírásához.

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában