Labdarúgás

2024.01.10. 16:08

A Kecskeméti TE II. is elkezdi a munkát

Március elején folytatódnak az NB III. dél-keleti csoport küzdelmei, a Kecskeméti TE tartalékcsapata viszont már január közepén elkezdi a felkészülést, igen sok mérkőzéssel. 

Nyitray András

A Kecskeméti TE II. egy korábbi mérkőzésen

Forrás: KTE

Az NB III-as gárda tagjai januárban egyéni program szerint kezdték meg a mozgást, január 16-án pedig a közös munka is kezdetét veszi majd a Széktói Stadionban. Virágh Ferenc csapata összesen nyolc felkészülési mérkőzést vív, mielőtt március első hétvégéjén el nem kezdi a tavaszi szezont a BKV elleni hazai bajnokival. 

Az ellenfelek jobbára szintén harmadosztályú csapatok lesznek, néhány Bács-Kiskun vármegyei ellenfélen kívül. A „kis” KTE január 20-án a szintén kecskeméti SC Hírös-Ép ellen lép pályára először, majd a Kelen, a Tiszaföldvár, a Dunaújváros, a Karcag, a Soltvadkert, a Szekszárd és a Dunaföldvár is edzőpartnere lesz február végéig. Az NB III-as  bajnokság március 3-án, vasárnap folytatódik, akkor a BKV Előrét fogadják majd a lila-fehér fiatalok a Műkertvárosi Sportcentrumban.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában