Kézilabda

2023.12.01. 10:58

Két pontot szerezne Zuglóban a KNKSE

Az elmúlt héten ugyan szabad hétvégéje volt a kecskeméti női kézilabdacsapatnak, a lányok mégsem pihentek, hiszen ebben a naptári évben még két fontos találkozót kell sikeresen megvívniuk, először a BVSC ellen. 

Nyitray András

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A BVSC-Zugló szeptemberben látogatott Kecskemétre, azt a mérkőzést a KNKSE magabiztosan, 37-20-ra megnyerte. A fővárosiak az eddigi 9 mérkőzésükből csupán egyet nyertek meg, míg a Kecskemét két-két vereség és döntetlent mellett öt alkalommal diadalmaskodott. 

– Végéhez közeledik az őszi szezon, de nem lazíthatunk, mert két fontos találkozót kell megvívnunk, mielőtt téli szünetre megyünk. Az elmúlt hetek rangadói sok tanulsággal szolgáltak, rávilágítottak a gyenge pontjainkra – az utóbbi két hétben ezek kijavításán dolgoztunk. Nyár óta rengeteget fejlődtek a lányok, csapatként egyre jobban funkcionálunk, úgyhogy ezzel elégedett lehetek. Ami a BVSC-Zugló elleni mérkőzést illeti: nem téveszt meg bennünket, hogy a sereghajtóhoz utazunk, ha nem maximális fegyelemmel lépünk pályára, meglephet minket a Vasutas. Két pontért utazunk a fővárosba – mondta Bíró-Kisjuhász Petra, a KNKSE vezetőedzője. 

A mérkőzés szombaton 18 óra 30 perckor kezdődik a fővárosban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában