Labdarúgás

2023.07.12. 12:51

Balotaszálláson készülnek a tornára

Gőzerővel készülnek a szombati jótékonysági tornára Balotaszálláson.

Vincze Miklós

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Amint arról már beszámoltunk, az idén is jótékonysági labdarúgó tornát szerveznek a vármegyei harmadosztályú bajnokság Közép csoportban szereplő Balotaszállás vezetősége. Tíz csapat jelentkezett a viadalra, a csapatokat két ötös csoportba osztják, a 9 órakor kezdődö csoportmérkőzéseket követően pedig  helyosztókkal folytatódik a csata. A mezőnyt két csólyospálosi, három kiskunhalasi, négy balotaszállási, és egy kelebiai alkalmi formáció alkotja, elsősorban baráti társaságok alakítottak csapatokat a viadalra. 

Amelynek a célja, hogy a súlyos betegséggel küzdő Mihály Martin gyógykezelésére gyűjtsenek. A jelenlegi állás szerint igen komoly összeggel járulhatnak majd hozzá a kezeléshez. A magyar válogatott játékos, Ádám Martin mezét bocsátották ugyanis árverésre, és a licit jelenleg 300 ezer forintnál tart. Péntek estig lehet még licitálni. A végösszeget pedig ráadásul megduplázza nem más, mint maga az aláírt mez adományozója, Ádám Martin.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában