Labdarúgás

2022.12.20. 14:47

Sági Milán közös döntés után távozik Kecskemétről

Újabb változás történt az NB I-es Kecskeméti TE játékoskeretében, ezúttal egy távozóról számolt be a klub. Elhagyta az együttest Sági Milán, aki még nyáron csatlakozott a lila-fehérekhez. 

Nyitray András

Sági Milán közös megegyezéssel távozik

Fotó: Réti Attila

Sági Milán jobbhátvéd posztját tekintve, nyáron az NB II-es Pécsi MFC-től csatlakozott. Az első fordulóban még kezdő volt, de kiállították, majd visszatérése után már egy félidő után lecserélték. Ezt követően már csak öt alkalommal, akkor is csereként kapott lehetőséget az évonalban, további két alkalommal a kupában, négyszer a tartalékcsapatban lépett pályára. A kevés játéklehetőséget tekintve nem meglepő, hogy a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak. 

A Kecskemétnek így is maradt bőven jobbhátvédje, hiszen a sérülésből lábadozó Katona Máté, a fiatalnak számító Buna Gábor és az őszi szezon egyik legjobbja, Nagy Krisztián is bevethető még ezen a poszton. 

A lila-fehérek a héten már belecsaptak a munka javába. Szombaton még csapatépítő programon vett részt a szurkolókkal a keret, de hétfőtől elindultak az edzések is a felmérések után. Szabó István összesen nyolc foglalkozást tart még az ünnepek előtt, ezek részben labdás, részben konditermi munkát tartalmaznak. Karácsonykor rövid pihenőt kapnak a játékosok, de ezt követően szilveszterig folytatódik a feszített munka, majd jön az edzőtábor. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában