Labdarúgás

2022.10.17. 15:19

Már Győrben vár nehéznek tűnő feladat a lila-fehérekre

A Kecskeméti TE keveset pihenhetett a Kisvárda elleni 3–3-as döntetlen után, hiszen kedd este már a Magyar Kupában kell bizonyítania Szabó István csapatának. A KTE a másodosztályú ETO FC Győr vendége lesz. 

Nyitray András

Nagy csatára készül a pályán a Kecskemét

Fotó: Kovács Péter

– Kevés időnk volt felkészülni, de ez igaz a Győrre is – mondta Szabó István, a KTE vezetőedzője. – Szerencsére azokon kívül, akik már a Kisvárda elleni meccs előtt is sérültek voltak, több hiányzónk nem lett. Péntek óta eltelt annyi idő, hogy a méréseket figyelembe véve alakíthassuk ki a megfelelő kezdőcsapatot. Nehéz mérkőzésre számítok, mert a Győr tavaly is megmutatta erejét, egészen az elődöntőig meneteltek, ahol csak a későbbi győztes Ferencváros tudta őket megállítani. A játékerejükről annyit, hogy válogatott múlttal rendelkező játékosok is vannak a keretükben, illetve tele vannak nagyon tehetséges fiatalokkal. A kupának mindig van egy sajátos hangulata, biztosan nagyon nagy harc lesz a pályán, így nem nézünk egyszerű találkozó elé. Ettől függetlenül felkészültnek látom a srácokat, szeretnénk továbbjutni – tette hozzá a tréner. 

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén kétszer 15 perc ráadás, majd büntetők dönthetnek. A kupameccs 17 órakor kezdődik az ETO Stadionban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában